Wie zijn wij?

Jan Reinder Rosing Jan Reinder heeft als wedstrijddebater honderden debatten gevoerd. In 2005 werd hij Europees Kampioen Debatteren. Toen hij net zo goed voor als tegen het recht op euthanasie kon pleiten vroeg hij zich af: “Maar wat meen ik?”. Hij deed vervolgens een dozijn cursussen en haalde een coachingscertificaat. Hij was een van de oprichters van Debat.NL maar was net zo snel weer vertrokken. Sinds 2008 werkt hij bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken als beleidsmedewerker. Pas tijdens het mediteren en het bestuderen van de filosofie vond hij enige rust. Hij deelt zijn verwarring graag met je.

Imre Végh In de ijle lucht van Tibet bedacht Imre zich wat hij wil: mensen inspireren om de wereld mooier te maken. Om hier handen en voeten aan te geven richte hij in 2005 stichting Verbeter de Wereld op. Sinds die tijd hebben meer dan 200 mensen een project uitgevoerd bij Verbeter de Wereld. Ondertussen heeft de twijfel toegeslagen: wat is een betere wereld eigenlijk? En is het altijd ‘goed’ om de wereld te verbeteren? Op deze vragen dient iedereen een eigen antwoord te formuleren. Imre helpt daar graag bij. Imre werkt als trainer en gespreksleider bij Debat.NL en voert daarnaast opdrachten uit voor Eye-opener Works.

Guido Camps Guido wordt vaak betaald om te zeggen wat de klant wil horen, graag laat hij zich nu niet betalen om te zeggen wat u niet wil horen. Guido weet namelijk veel, en daar door weet hij zeker dat hij niets weet. Het enige waar hij wel vrij zeker van is, is dat iedereen liegt, over alles, en tegen iedereen. Wellicht kunt u hem overtuigen dat u wel de waarheid spreekt over uw doelen, motivaties en werkzaamheden (en als u gelooft dat dat kans van slagen  heeft u echt dringen een gesprek met Guido nodig).

Henrik Looij
Henrik droomt van boomhuizen, bamboe stoelen en een zijn met de natuur. Hij droomt van liefde, de wereld verbeteren en leven zonder geld. Speciaal voor IkMeenHet droomt Henrik van eerlijkheid. Henrik is bereid  consequenties te verbinden aan zijn idealen en maakt daarmee menig cursist (en trainer) ongemakkelijk. Gelukkig is Henrik charmant en niet gehecht aan zijn mening waardoor cursisten uiteindelijk met hem weg lopen.